Meeloopdagen

Meeloopdagen

#Loopffmee

Wat leuk dat je meer te weten wilt komen over het Stedelijk Gymnasium Schiedam! Via het filmpje heb je al een klein beetje kunnen zien hoe het er bij ons op school aan toe gaat. Maar wat is er nu leuker dan dat in het echt mee te maken? Hiervoor hebben wij de meeloopdagen in het leven geroepen. Door deel te nemen aan de meeloopdagen van het Stedelijk Gymnasium krijg je een kijkje in het leven van onze leerlingen. Hoe gaat het er op de middelbare school aan toe? Wat voor vakken ga je krijgen? Welke andere kinderen worden straks misschien wel je schoolgenoten? Allemaal vragen waar je met de meeloopdagen antwoord op krijgt. Waar wacht je nog op? Meld je snel aan en #loopffmee bij het Stedelijk Gymnasium Schiedam!  

Meld je aan voor de meeloopdagen

Welkom op het Stedelijk!

Wil je onze school alvast leren kennen? Kom dan bij ons langs en ontdek of onze school bij je past. We verheugen ons erop om je de school te laten zien. Op het Stedelijk kennen we elkaar en er is een prettige sfeer om in te leren. Leerlingen voelen zich snel op hun plek bij ons op school: ze delen vaak hun gevoel voor humor, hobby’s en hun belangstelling om de wereld te onderzoeken. En door veel dingen samen te doen, maak je snel nieuwe vrienden. 

We stimuleren je om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Dat betekent persoonlijke aandacht voor jou. Binnen en buiten de lessen heb je veel keuze en er is volop uitdaging. Kortom, onze school is een vrijplaats om te leren, te ontdekken, jezelf te zijn en uit te groeien tot wie je wilt zijn! 

Meld je aan voor de meeloopdagen

Data meeloopdagen

Woensdag 14 december 2022

Donderdag 15 december 2022

Maandag 13 februari 2023

Dinsdag 14 februari 2023

Woensdag 15 februari 2023

Donderdag 16 februari 2023

''Wij vinden dat onderwijs van hoge kwaliteit ook vraagt om een fijne leeromgeving, een schoolklimaat waarin je je prettig en veilig voelt''

"Bij ons op school mag je zeggen wat je vindt, vragen om wat je nodig hebt en zijn wie je bent"

Q&A leerlingen STGS

Kun je niet wachten tot de meeloopdagen? In onderstaande video's geven onze leerlingen antwoord op vragen die ze hebben gekregen van leerlingen uit groep 8 van de basisschool. Veel kijkplezier!