Bestellen leermiddelen

Bestellen leermiddelen

Leermiddelen

Vanaf nu kun je via mijnleermiddelen je leermiddelen bestellen voor het nieuwe schooljaar op het Stedelijk Gymnasium. Zodra je bent ingelogd, kun je gelijk aan de slag met bestellen.

Bestel vandaag nog, of in ieder geval vóór 16 juli 2022. Je ontvangt je leermiddelen dan ruimschoots op tijd voor het nieuwe schooljaar. Bestel je na die datum, dan is de kans aanwezig dat je niet alle leermiddelen vóór je eerste schooldag in huis hebt.

Ga naar het inlogportaal

Heb je nog geen mijnleermiddelen.nl account?

Ga dan naar www.mijnleermiddelen.nl en kies voor de optie 'Maak een nieuw account'. Om een nieuw account aan te maken, heb je de schoolcode nodig die je via e-mail ontvangen hebt, en je leerlingnummer. Klik hier voor een korte handleiding over hoe het aanmaken van een account werkt.

Nieuw account aanmaken

Bij eventuele problemen met het bestellen kunt u rechtstreeks contact opnemen met de helpdesk van Osinga de Jong: 0515 580081

Nadat je hebt besteld kun je gaan genieten van je welverdiende vakantie. Wij zorgen ervoor dat je na de zomer weer goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar kunt beginnen.

Naast alle leermiddelen, kun je bij ons ook terecht voor alle andere schoolspullen: schriften, pennen, rekenmachines enzovoort. Wel zo makkelijk.

www.mijnleermiddelen.nl is een onderdeel van OsingadeJong