Beste ouder(s)/verzorger(s),

Het belang van digitaal onderwijs heeft zich het afgelopen jaar bewezen. Om bij te dragen aan de digitale ontwikkeling van iedere leerling hebben we op het Stedelijk Gymnasium Schiedam gekozen om met Chromebooks in de klas te werken. Voor de organisatie hiervan zijn we een samenwerking aangegaan met The Rent Company. De missie van The Rent Company is: ‘Elke leerling toegang geven tot digitaal onderwijs.’ Daarom bieden zij Chromebooks aan tegen huur of koop, met daarbij het Easy4u zekerheidspakket voor service, garantie en schade- en diefstaldekking. Daarmee is uw zoon of dochter altijd verzekerd van een werkende Chromebook in de klas en heeft u er geen omkijken meer naar.

Wat zijn de voordelen van een Chromebook van The Rent Company?

  • De Chromebooks zijn door ons geselecteerd, zo heeft uw zoon of dochter altijd het juiste device.
  • Bij reparatie ligt op school een leenChromebook klaar.
  • De juiste software is door ons geselecteerd en is bij ontvangst al geïnstalleerd op de Chromebook.
  • Schade- en diefstaldekking is inbegrepen.
  • Bij de Chromebook wordt standaard een beschermhoes en een oplader meegeleverd.

Alles over het bestellenHet aanbod dat wij voor onze leerlingen hebben geselecteerd vindt u op de bestelflyer in de bijlage van deze brief. Hoe u kunt bestellen wordt in deze flyer stap voor stap uitgelegd. Om u te helpen bij het maken van uw keuze vindt u extra informatie en specificaties in de webshop van The Rent Company.

Extra informatieVoor aanvullende informatie en uitleg is er een speciale informatie pagina gemaakt. Hier is alles terug te vinden over The Rent Company en het Easy4u zekerheidspakket.

Klik hier om naar de informatiepagina te gaan: https://easy4u.nl/nl/info?code=835B32M

Heeft u nog vragen?Neem dan contact op met The Rent Company via 085 003 61 50 of mail naar help@rentcompany.nl. Ook kunt u een vraag stellen via de chat op   www.rentcompany.nl.

De flyer van The Rent Company kunt u downloaden door hier te klikken: