Junior Masterclass: Young Entrepreneurs at School

Junior Masterclass: Young Entrepreneurs at School

Zou je graag een eigen bedrijfje willen beginnen? Dan is deze junior masterclass misschien iets voor jou! Binnen dit project ga je in groepjes van 3 of 4 leerlingen een kleine onderneming opstarten.

Tijdens dit project zal je bezig zijn met het leren kennen van je eigen kwaliteiten, het vaststellen van een doelgroep, het uitvoeren van marktonderzoek, het kiezen van een product, het organiseren van een marktdag en het verwerken van de administratie.

Je gaat dus een echt mini-bedrijfje beginnen, waarbij jullie echt producten gaan inkopen. Deze producten kunnen worden geselecteerd bij webshops die zijn aangesloten bij het project. Met het geld wat je gaat verdienen moeten eerst de inkoopkosten worden betaald. De winst die overblijft gaat naar een goed doel.

Het hoogtepunt van het project zal de marktdag zijn. Tijdens de marktdag heeft ieder bedrijf zijn eigen marktkraam en worden de producten verkocht.

Deelname aan deze masterclass reeks is kosteloos. 

Klik hier voor de uitnodiging: https://www.stgs.nl/upload/documenten/2021-2022/uitnodiging_stgs_junior_masterclass_reeks.pdf

Klik hier om je aan te melden: https://forms.gle/gXAf2L7s2o791stm9

Junior Masterclass: Young Entrepreneurs at School

Meer nieuws