Verslag Open Huis

Verslag Open Huis

We moeten er nog van bijkomen: wat was ons Open Huis een feest.
Van half vier 's middags tot half tien (kwart voor tien, tien uur) in de avond lieten wij zien hoe leuk we zijn. Een enkele enthousiaste groep-achter vond dat veel te kort.

Er was dan ook heel wat te beleven. Escape rooms bij aardrijkskunde, economie en Nederlands, proefjes bij scheikunde (met explosies!), een fijne quiz bij geschiedenis (met snoepjes!), Wiskunde Wonderland (met 3D-printers en een VR-bril!), op de foto met Medusa (met slangen! Ze was echt een beetje eng)... En dan noemen we nog niet eens de Maakplaats, het vak Oma (Ontwerpen & MAken), de zelfgebouwde auto voor de Shell-ecomarathon, de optredens van leerlingen en docentenband en -cabaret... en dan was er nog veel meer.

Maar het belangrijkste is natuurlijk: het was zo verschrikkelijk gezellig. Er kwamen hartverwarmend veel leerlingen helpen en het was geweldig om bij de collega's te kijken wat ze voor moois gemaakt hadden. We hebben het niet alleen goed met wie we op school hopen te krijgen, maar vooral ook met wie we al hebben. Daar zijn we trots op en we zijn blij dat we dat verhaal hebben mogen vertellen.

Open Huis gemist? Jammer, maar meelopen kan gelukkig nog steeds (zie elders op de site). Ook heel leuk als je er wel was, trouwens.

Verslag Open Huis

Meer nieuws