STGS Magazine: Een!

STGS Magazine: Een!

En!

Gekke titel? Helemaal niet! Het is de naam van onze eigen STGS-glossy. Als je hier klikt, kom je op de digitale versie. Het is een flitsend, gezellig tijdschrift waarin we laten zien hoe leuk we zijn. We hebben er zelfs een leuke wedstrijd over uitgeschreven. De titel 'Een' is niet gekozen omdat het onze eerste uitgave is, al komt dat wel leuk uit. Het tijdschrift heet zo om twee redenen.

De eerste is, dat we er trots op zijn dat iedereen bij ons op school mag zijn wie hij of zij is. We hebben echt heel uiteenlopende soorten leerlingen op school. Kinderen met (groot)ouders uit allerlei verschillende landen, met verschillende talenten, haarkleuren, manieren van leren, bedenk het maar. Unieke mensen dus. Een ander woord voor uniek is 'enig'. In de loop van de tijd is dat woord ook 'heel leuk' gaan betekenen, wat natuurlijk niet toevallig is: variatie s ook heel leuk (en onze leerlingen zijn dat ook!).

Reden twee klinkt misschien een beetje zoetsappig, maar is echt waar: we voelen ons erg met elkaar verbonden, een eenheid. We kennen elkaar goed, we doen meer dan alleen lessen volgen of geven. Niet alleen onder onze leerlingen groeien vriendschappen voor het leven, ook de docenten zijn heel 'close'. Ook tussen die twee groepen is het contact bijzonder goed.

Tegelijk uniek zijn en deel uitmaken van een hechte gemeenschap: bij ons op school zul je dat ervaren. Dus EEN, twee, drie naar ons Open Huis (24 januari) of EEN van onze meeloopdagen. En nEEN, dat hoeft niet in je EENtje, breng vooral iederEEN mee!

STGS Magazine: Een!

Meer nieuws