Maatjesproject 2015 - 2016

Maatjesproject 2015 - 2016

Het is inmiddels een traditie: juist rond de tijd dat de eerste nieuwe maatjes in Scheveningen worden binnengevaren, nemen wij elk jaar weer afscheid van de oude maatjes. En ook wij zaten als haringen in een ton. Met zijn veertigen opeengepakt in lokaal 18 luisterden wij naar ontroerende toespraakjes, wisselden we geschenken uit en deden we een heuse proef met Dansende Rozijnen ( Remco bedankt ! ).
?
Onze vierdeklassers die voor hun maatschappelijke stage de leerlingen van basisschool De Taaltuin gedurende dit schooljaar wekelijks individueel hebben begeleid, bleken naast hun educatieve kwaliteiten ook barbapapa-achtige eigenschappen te hebben: zij veranderden voor mijn ogen in klimpalen, knuffelberen en boksballen. Wat dit jaar erg bijzonder maakte, was dat een van onze leerlingbegeleiders, Nik Kapitonenko, zelf ooit als leerling van De Taaltuin heeft deelgenomen aan het Maatjesproject. Daarmee is de cirkel rond. En onze nieuwe maatjes ? De groep voor volgend schooljaar is al bijna rond ...
?
Bedankt: Marissa, Luna, Kelly, Rico, Suzanne, Jop, Hjalmar, Luka, Roshni, Mees, Furkan, Lara, G?ksel, Bram, Flo, Lotte, Rebecca, Nik, Lo?s, Kyan en Quirijn !!!!
?
Mark Mennema
Maatjesproject 2015 - 2016

Meer nieuws